'

Cum sa construiesti singur o masa din paleti

Cum sa construiesti singur o masa din paleti

Construirea unei mese este un proiect satisfăcător care te va duce la rădăcinile lucrărilor de bază. În aproximativ un weekend, veți avea o masă pe care va puteti baza, frumoasă, concepută în funcție de specificațiile și nevoile dvs., toate fără a avea un atelier cu instrumente scumpe și specializate ci doar cateva unelte basic care nu trebuie sa lipsesca din atelierul fiecarui mester. Iar daca in curtea dvs se afla si cativa paleti de care vreti sa scapati, atunci, din acest proiect nu veti avea decat sa castigati!

Bazele construirii unei mese.

Deși o masă are puține componente, poate fi dificil să se construiască o masă solidă, fără valuri, fără elemente de fixare vizibile. Simpla înșurubare a picioarelor de masă pe blatul de masă va duce la o masă instabila, deoarece picioarele de masă au aproape întotdeauna nevoie de un anumit tip de fixare suplimentară.

 

Noteaza sculele si uneltele de care ai nevoie!

La prelucrarea lemnului, este întotdeauna cel mai bine să ai un atelier complet care să includă o presă de găurit, ferăstrău de masă, masina de insurubat, surubelnita de mana, fierastrau pendular. Aceast proces  necesită doar instrumentele electrice normale,  întâlnite frecvent în majoritatea magazinelor de bricolaj:

 

Autofiletanta cu percutie are mandrina rapida metalica de 13mm din oțel 53-56 HRC.

Masina de gaurit/insurubat cu percutie YATO, 18V, 1 X 2Ah, Li-Ion, 40Nm 2

Este perfectă pentru înșurubare și găurire în metal sau zidărie.

Autofiletanta Yato dispune de o baterie cu o baterie de 18V, Li-ion 2.0, protejată împotriva supraîncălzirii, ceea ce ii confera un cuplu mare.

 

Fierăstrău puternic 2000 W, diametrul lamei 235 mm.

 Gama mare de tăiere facilitează lucrările de tâmplărie și de acoperiș, grinzile de debitare, grinzile și plăcile de perete.

Fierastrau circular YATO, 2000W, 235mm 0

Are un comutator care permite lucrul dreptaci și stângaci.

Scaunul rulmentului este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență, care asigură o rezistență mai mare la vibrații și o disipare mai rapidă a căldurii.

Ghidajul de tăiere rigid și baza de fierăstrău asigură o precizie excepțională și o gamă largă de reglare a tăieturii de-a lungul marginilor plăcilor și plăcilor.

Întrerupătorul cu praf asigură funcționarea fiabilă în condiții dificile de lucru.

 

 

 

Trusa de Scule Profesionala YATO, Tubulare + Chei + Antrenor, 1/2 - 1/4, 122 buc,

Trusa de Scule Profesionala YATO, Tubulare + Chei + Antrenor, 1/2 - 1/4, 122 buc 0

  • un prosop vechi dar moale

https://www.youtube.com/watch?v=lj0PgrRZhj8

 


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!